Андрій

Websites: Корпоративний сайт - від 1000 грн

Корпоративний сайт - це Ваше повноцінне інтернет представництво, що включає опис діяльності Вашої компанії, що надає відвідувачеві можливість ознайомиться зі всіма видами послуг, що надаються Вашою фірмою

  • Websites: Корпоративний сайт - від 1000 грн
  • Websites: Корпоративний сайт - від 1000 грн
  • Websites: Корпоративний сайт - від 1000 грн
Історично компанії звернули увагу на Інтернет, як на засіб надання інформації для широких мас. Представництва в Інтернет були на першому етапі тільки рекламними - йшов однонаправлений потік інформації. Потім можливості Інтернет почали використовуватися ширше - потік став двостороннім. Сайт в мережі почав розглядатися як інструмент - спочатку тільки для спілкування з клієнтами, а потім і для організації бізнесу в цілому. Про "Інтернет-бізнес" чутно всюди. Теоретично зараз спілкуються між собою не тільки "живі" представники замовника і виконавця, а також їх корпоративні системи. Хоча в реальності, особливо в Росії, все йде не так гладко, і часто витрати на освоєння нових інструментів бізнесу перевищують вигоду від їх використання.
Говорити про абстрактний корпоративний сайт - все одно, що міркувати про якусь "середню" компанію. У різних компаній - різні завдання, бізнес-моделі, відповідно і сайти. Проте при явних зовнішніх відмінностях кожного сайту, можна виділити ряд однакових функцій, які на нього покладаються. До них можна віднести наступні:

Донесення інформації до споживача;
Просування продукції і послуг компанії;
Взаємодія із зовнішнім світом.

Вартість створення сайту-візитки - від 1500 грн.
(ціна без вартості хостингу і домена)

Comments: 0

There are no comments yet, be the first to write a comment!

Available for freelance